Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

Vacature overblijfmedewerker bij de KlimOp te Kaatsheuvel

De KlimOp staat in Kaatsheuvel in de wijk Berndijk. Een vrij rustige wijk waarin zowel de oorspronkelijke Kaatsheuvelse bevolking woont als veel nieuwe inwoners van deze gemeente. De KlimOp heeft een klein, gezellig overblijfteam en zoekt er nog een extra collega bij. Ben jij dat? Kom een keer kennismaken. Je bent van harte welkom!

Op deze website vind je alle informatie over vrijwilligerswerk in de TSO. Wil je er met iemand persoonlijk over praten? Of wil je op proef een keer meedraaien om te zien hoe het is? Neem dan contact op met Judith van Velzen: bel 06 2197 5674 of email naar solliciteren@tsoclub.nl. Leuk om van je te horen!

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

De hoogte van de vrijwilligersvergoeding

Persoonlijke groei en professionalisering

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met Judith via 06 2197 5674 of solliciteren@tsoclub.nl.