Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

Vacature overblijfmedewerker bij CBS De Brug te Harderwijk

CBS De Brug is een gezellige school in Harderwijk met ruim 200 leerlingen waarvan er ongeveer 50 overblijven. Het is een Christelijke basisschool die ook open staat voor kinderen met een andere religieuze achtergrond. Er is een kleine TSO met een uitstekend team van goed gemotiveerde en positief ingestelde tso-medewerkers.

Wil je meer weten of heb je zin om kennis te maken? Wil je op proef een paar keer meedraaien om te zien hoe het is? Neem dan contact op met tso-coördinator Judith van Velzen.

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

Werken in de TSO is leuk!

De persoonlijke eigenschappen van een overblijfmedewerker

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met de TSO CLUB via info@tsoclub.nl of 06 1056 8557.