Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van de functie van vrijwillig overblijfmedewerker. Het hebben van een VOG is wettelijk verplicht voor de tussenschoolse opvang.

Het Minsterie van Veiligheid en Justitie (kortweg 'Justis') screent personen die een VOG aanvragen voor het overblijven en geeft de VOG's af.

Zodra je als vrijwillig overblijfmedewerker bij ons aan de slag gaat dan zullen wij de VOG-aanvraag voor je klaarzetten en jij kunt de aanvraag dan verder afmaken, thuis achter de computer. Wij betalen de kosten.

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

De hoogte van de vrijwilligersvergoeding

Persoonlijke groei en professionalisering

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met Judith via 06 2197 5674 of solliciteren@tsoclub.nl.