Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

Kinderen van overblijfmedewerkers blijven gratis over

Op de dagen dat je werkt als overblijfmedewerker op de school van je kinderen mogen je kinderen natuurlijk gratis overblijven. Het maakt daarbij niet uit hoeveel overblijvende kinderen je hebt.

Blijven je kinderen over op dagen waarop je niet werkt, dan betaal je op die dagen de gewone overblijfvergoeding van €2,25 per kind per keer. (Op sommige scholen kan het bedrag per kind per keer iets hoger liggen.)

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

De hoogte van de vrijwilligersvergoeding

Persoonlijke groei en professionalisering

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met Judith via 06 2197 5674 of solliciteren@tsoclub.nl.