Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

Elke maand een vrijwilligersvergoeding

Je vrijwilligersvergoeding wordt altijd rond het midden van de volgende maand overgemaakt op je bankrekening. Vooraf ontvang je per email een gedetailleerde specificatie van de dagen waarop je op gewerkt hebt die maand.

Je krijgt een account met een inlog in het overblijf-administratiesysteem. Je kunt daarin terug zien hoe vaak je in de lopende maand gewerkt hebt en welke inkomsten daarbij horen. Je kunt daarin ook je eerder ontvangen vergoedingen (en de specificaties ervan) nog eens terugzien.

Zo kun je prima in de gaten houden dat je de belasting-vrije grenzen voor vrijwilligerswerk van €170 per maand en €1700 per jaar niet overschrijdt. Overigens let de coordinator daar ook op. Deze kan ook zien af je deze grenzen dreigt te overschrijden en zal je dan niet verder inroosteren in die maand (of in dat jaar).

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

De hoogte van de vrijwilligersvergoeding

Persoonlijke groei en professionalisering

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met Judith via 06 2197 5674 of solliciteren@tsoclub.nl.