Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

De hoogte van de vrijwilligersvergoeding

Je ontvangt een leuke vrijwilligersvergoeding voor elke keer dat je werkt als overblijfmedewerker. De vergoedingen zijn belastingvrij.

Ben je 22 jaar of ouder dan is hoogte van de vrijwilligersvergoeding meestal € 10 per keer. Op sommige scholen duurt de pauze echter wat korter en dan is de vergoeding ook iets lager, € 8 of € 9 per keer.

Werk je alle 4 dagen op de overblijf, dan kan de vergoeding dus € 40 per week bedragen. Je mag wettelijk echter nooit meer dan €170 per maand ontvangen en nooit meer dan €1700 per jaar. Bij het inroosteren letten we er op dat je die grenzen niet overschrijdt.

De vrijwilligers vergoeding is gebaseerd op het wettelijke, maximale bedrag van € 4,50 per uur. Ben echter onder de 22 jaar, dan is het wettelijke maximale bedrag € 2,50 per uur. Je vergoeding per keer valt dan navenant lager uit.

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

Persoonlijke groei en professionalisering

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met Judith via 06 2197 5674 of solliciteren@tsoclub.nl.