Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

Activiteiten organiseren voor de overblijf

Na het de lunch kunnen de kinderen buiten spelen. Sommige kinderen blijven liever binnen om te ontspannen of een leuke activiteiten te doen: bewegen, spel, creatief, muziek. Meedoen is uiteraard nooit verplicht.

Bij slecht weer worden de ouders de dag er voor gevraagd om geschikte kleding mee te geven zodat er toch buiten gespeeld kan worden.

Ben je sportief, creatief, muzikaal of wil je een andere activiteit met de kinderen organiseren? Fantastisch! Kijk of je je activiteit zowel binnen als buiten kunt aanbieden. Regel het samen met de coördinator van je school en maak er een succes van!

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

De hoogte van de vrijwilligersvergoeding

Persoonlijke groei en professionalisering

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met Judith via 06 2197 5674 of solliciteren@tsoclub.nl.