Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

Een overblijfmedewerker kan op elk moment stoppen

Als vrijwilliger ben je natuurlijk helemaal vrij. Je hebt geen "wettelijke verplichtingen" of iets dergelijks. Wel conformeer je je vrijwillig aan onze regels. Die regels zijn mild maar wel nodig om het overblijven in goede banen te leiden.

Omdat je collega overblijfmedewerkers en overblijvende kinderen op jou rekenen, vragen we je van tevoren aan te geven wanneer je wilt stoppen. Ook als je een keer verhinderd bent willen we dat graag op tijd weten.

Op deze manier kunnen we namelijk tijdig voor vervanging zorgen en staat je collega er niet plotseling alleen voor.

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

De hoogte van de vrijwilligersvergoeding

Persoonlijke groei en professionalisering

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met Judith via 06 2197 5674 of solliciteren@tsoclub.nl.