Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

De vrijwilligersvergoeding en UWV, bijstand en belasting

Wij zorgen er voor dat je niet te vaak ingeroosterd wordt, om twee redenen:

Ten eerste om te voorkomen dat je inkomstenbelasting zou moeten betalen. Volgens de belastingdienst mag je niet meer dan € 170 per maand en € 1700 per jaar ontvangen. Doe je dat wel dan bestempelt de belastingdienst je werk als een gewone baan en zou je dus inkomstenbelasting en premies moeten gaan afdragen.

Ten tweede voorkomen we daarmee dat je vrijwilligersvergoeding afgetrokken zou worden van een uitkering van bijstand of het UWV, als je die zou hebben. Sinds 1 april 2017 hanteren de bijstand en het UWV dezelfde grenzen als de belastingdienst, de genoemde € 170 en € 1700. Sindsdien maakt het dus geen verschil meer of je wel of niet een uitkering hebt.

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

De hoogte van de vrijwilligersvergoeding

Persoonlijke groei en professionalisering

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met Judith via 06 2197 5674 of solliciteren@tsoclub.nl.