Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

Werk zo vaak je wilt

Wij vinden het ideaal als je 2 of 3 keer per week beschikbaar bent. Maar meer of minder is ook goed! Als je liever op de reservelijst wilt staan en af en toe opgeroepen wilt worden, dan ben je ook van harte welkom. Je wordt uiteraard altijd ingeroosterd op basis van je beschikbaarheid. Je kunt deze heel precies opgeven (regelmatige of onregelmatige dagen). We zijn flexibel!

Let wel op: Als vrijwilliger mag je nooit meer aan vrijwilligersvergoedingen ontvangen dan € 170 per maand en € 1700 per jaar. Dus daar ligt wel grens. Zie verder.

Houd er rekening mee dat er minimaal 4x per jaar een teamoverleg is en dat je elk jaar een training krijgt. De training is meestal in de vorm van 2 dagdelen (avonden of woensdagmiddagen). Doe je ook de kinder-EHBO training, dan komt die tijd er ook bij.

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

De hoogte van de vrijwilligersvergoeding

Persoonlijke groei en professionalisering

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met Judith via 06 2197 5674 of solliciteren@tsoclub.nl.