Wij zoeken vaders, moeders, opa's, oma's, ooms, tantes, buurtbewoners, studenten, stagiaires en 55-plussers!!! Gewoon iedereen die van kinderen houdt en het leuk vindt om tijdens de overblijf toe te zien dat er geen tomaten uit het raam worden gegooid en de kaas niet in het sleutelgat wordt gepropt. Is deze liefdevolle taak voor jou weggelegd? En wil je een leuk zakcentje belastingvrij verdienen? Kom dan bij de TSO CLUB!

Verzekerd voor WA en ongevallen tijdens het overblijven

Wij hebben voor al onze overblijfmedewerkers een WA-verzekering afgesloten (Wettelijke Aansprakelijkheid). Ook hebben we iedereen verzekerd tegen ongevallen.

Dit betekent dat je verzekerd bent voor schade die je tijdens de overblijf per ongeluk toebrengt aan anderen (collega overblijfmedewerkers, kinderen of aan wie dan ook) of aan de omgeving (de overblijfruimte, het gebouw en de voorzieningen in de school of op het schoolplein).

En dat je tegen elk ongeluk dat jou overkomt tijdens de overblijf ook verzekerd bent. Je kunt dus met een gerust hart werken als vrijwilliger bij het overblijven!

Populaire posts van deze blog

De taken van een overblijfmedewerker

De hoogte van de vrijwilligersvergoeding

Persoonlijke groei en professionalisering

Is je belangstelling voor vrijwilligerswerk in de tussenschoolse opvang gewekt?

Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden om bij de TSO CLUB aan de slag te gaan als overblijfmedewerker in de tussenschoolse opvang. Neem contact op met Judith via 06 2197 5674 of solliciteren@tsoclub.nl.